CLUB Indoor Brabant tijdens The Dutch Masters 2019

The Dutch Masters 2019 is een onvergetelijke editie geworden. Prachtige sport, overvolle tribunes en volop emotie tijdens het afscheid van Wereld- en Europees Kampioen Zenith van Jeroen Dubbeldam met o.a. een optreden van Glennis Grace. De prestigieuze Rolex Grand Prix, onderdeel van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, werd gewonnen door de Zweedse topruiter Henrik von Eckermann en de wereldbekerdressuur had een verrassende maar verdiende winnaar in de Deen Daniel Bachmann Andersen. The Dutch Masters kreeg ook veel aandacht in de media. Meer dan 200 journalisten en fotografen deden verslag en de Brabanthallen werden overspoeld door cameraploegen van o.a. de NOS, SBS, Omroep Brabant, Sky Sports, CBC (Canada), CCTV (China), FEI TV en Horse&Country TV.

Ook CLUB Indoor Brabant stond zeer in de belangstelling. De sponsorborrel werd drukbezocht en het aansluitend diner in het restaurant van Maison van den Boer aan de traningspaddock in het promodorp werd geweldig ontvangen. Met 140 gasten tijdens de Rolex Grand Prix was de CLUB Indoor Brabant Skybox maximaal bezet. Er is veel enthousiasme voor het netwerk en hetgeen dit netwerk het bedrijfsleven biedt. Inmiddels telt de CLUB 56 leden en diverse nieuwe bedrijven hebben de wens kenbaar gemaakt aan te willen sluiten.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim