Skip to main content

Indoor Brabant presenteert: War Horse

Albert credits Morris Mac Matzen.jpg c3277407a1OWar Horse, het internationale theaterfenomeen met levensechte paarden is vanaf juni te zien in theaters door heel Nederland.
Op zaterdagmiddag 22 maart, na de Reem Acra World Cup Dressage Freestyle en voor de prijsuitreiking, vindt er een speciaal optreden plaats van een van de paarden uit de voorstelling.

War Horse vertelt het aangrijpende verhaal van de tiener Albert en zijn geliefde paard Joey, tegen de achtergrond van de Eerste Wereldoorlog. Als Joey wordt verkocht om ingezet te worden in de oorlog, volgt Albert hem en zet zijn eigen leven op het spel in de hoop zich ooit weer met hem te verenigen. Te midden van de spannende actie aan het front eisen de paarden, ontwikkeld door de fameuze Hand Spring Puppet Company, een hoofdrol op. Ze zijn gemaakt van staal, stof, leer en kabels, maar zoals ze bewogen worden door de weergaloze poppenspelers, zoals ze ademen, briesen, galopperen en steigeren, zou je zweren dat ze van vlees en bloed zijn. Nobele dieren die je hart stelen en je de waanzin van oorlog doen inzien.

Een moment om niet te missen dus. Bestel tijdig je kaarten! www.indoorbrabant.com

Meer informatie over de show War Horse: www.warhorse.nl

Foto: Morris Mac Matzen