Kutscher wint VDL Groep Prijs

Kutscher wint VDL Groep Prijs
Marco Kutscher en Cornet’s Cristallo (v. Cornet Obolensky) zijn vanavond de winnaars gebleken van de VDL Groep Prijs tijdens Indoor Brabant. In 59.47 seconden voltooide de Duitse springruiter de rubriek over 1.55m direct op tijd. Daarmee weerhield hij Pieter Devos van zijn tweede overwinning van vandaag.

Eerder was de Belg al goed voor winst in de openingsrubriek, maar nu moest Devos, in het zadel van Candy (v. Nabab de Reve) met 60.43 seconden zijn meerdere erkennen in Kutscher. De Portugese Luciana Diniz volgde met de BWP gekeurde Winningmood (v. Darco) op de derde prijs, voor Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi TN N.O.P (v. Quidam de Revel). Ludger Beerbaum en Chaman (v. Baloubet du Rouet) eisten de vijfde plaats op. Rolf-Göran Bengtsson sloot met krachtpatser Casall ASK (v. Caretino) aan op de zesde plaats.

Ook Leopold van Asten wist zich de top tien binnen te rijden. Samen met VDL Groep Zidane (v. Heartbreaker) eiste de Nederlander een zevende plek op.

(bron: De Hoefslag)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
ticketpartner: logo sponsor eventim