UPDATE: Kent Farrington meldt zich af

UPDATE: De Amerikaanse ruiter Kent Farrington heeft zich officieel afgemeld voor Indoor Brabant-The Dutch Masters. Kent brak vorige week zijn been tijdens een wedstrijd tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington. Hij zal niet op tijd hersteld zijn om deel te nemen.

Farrington won vorig jaar de Rolex Grand Prix van CHI Genève en met deze overwinning was hij zijn cyclus in de Rolex Grand Slam begonnen. De kans op het winnen van de Rolex Grand Slam titel gaat nu aan zijn neus voorbij. Wel is hij nog in de race voor de bonus van €250.000 voor het winnen van twee majors binnen de cyclus van vier Rolex Grand Slam evenementen.

Oorspronkelijk bericht: De nummer 1 van de wereld, Kent Farrington, heeft zijn been gebroken na een val van één van zijn paarden tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington, Florida.

Het ongeluk gebeurde tijdens een 1.30m wedstrijd met het paard Lucifer V, die eigendom is van Jenn Gates, dochter van Bill Gates.

Hij werd direct naar het Wellington Regional Medical Center vervoerd en geopereerd aan zijn rechter onderbeen. Het herstel verloopt voorspoedig we hopen dat hij alsnog aan de start kan verschijnen bij The Dutch Masters-Indoor Brabant en zijn gooi naar de Rolex Grand Slam titel kan voorzetten.

Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim