Para toppers bij Indoor Brabant-The Dutch Masters

De donderdagavond van Indoor Brabant wordt dit jaar wel heel speciaal! De paralympische medaillewinnaars van Rio laten zien hoe zij met Adelinde Cornelissen, Joost Peters, Diana Smolders en Femke Beljon werken aan al die successen van TeamNL. Met de kür op muziek, als onderdeel van de KNHS- Witte Van Moort Para Dressuur Trophy wordt de avond spetterend afgesloten!

Het programma wordt gecompleteerd met een aansprekende clinic verzorgd door de DVB Foundation. Traditiegetrouw wordt tevens de DVB Foundation Award uitgereikt en zal bekend worden wie de opvolger is van bondscoach Joyce Heuitink. Voor de avond is dankzij plaatbewerkingsbedrijf Witte Van Moort een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar!

Gratis toegangskaarten kunnen vóór 1 maart bij de KNHS worden aangevraagd door het sturen van een mail naar Mieke Barske (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats en het aantal toegangskaarten (max. 4 per persoon). De kaarten worden dan zo spoedig mogelijk toegestuurd!

Het programma op 8 maart 2018 (onder voorbehoud):

19.30     19.45     Clinic DVB Foundation
19.45     20.00     Clinic Demi Vermeulen & Femke Beljon
20.00     20.15     Clinic Nicole den Dulk & Diana Smolders
20.15     20.30     Clinic Sanne Voets & Joost Peters
20.30     20.45     Clinic Frank Hosmar & Adelinde Cornelissen
20.45     21.00     DVB Foundation award 2017
21.00     22.30     Para dressuur, KNHS Trophy-Kür to Music
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim