Groom voor één dag

Na het succes van vorig jaar, staat ‘Groom voor één Dag’ weer op het programma van Indoor Brabant-The Dutch Masters. Speciaal voor onze jonge paardensport fans wordt dit georganiseerd op de zaterdagochtend. Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en wil jij alles weten of het Groom vak? Dan wil jij dit niet missen!

Niemand minder dan Willeke van Uden, de voormalige groom van Anky van Grunsven en toppaard Salinero, neemt jou op zaterdagochtend 10 maart mee op reis door het leven van een groom. Je komt achter de schermen van Indoor Brabant, leert wat er allemaal bij het verzorgen van toppaarden komt kijken en je gaat onder leiding van internationale grooms ook zelf aan de slag met paarden.

Het evenement eindigt met een quiz waar leuke prijzen te winnen zijn en je krijgt jouw diploma uit handen van Willeke. Na afloop mag je nog de hele dag blijven kijken bij alle wedstrijden in de Peelhal.

Heb jij altijd al willen weten wat er bij het verzorgen van toppaarden komt kijken? En wil jij zelf ook een betere verzorger worden voor jouw paard? Kom dan op zaterdagochtend 10 maart naar het evenement. De inschrijfkosten zijn € 30,- per persoon en zijn inclusief een passe-partout (dagkaart) voor de wedstrijden in de Peelhal. Tickets kun je hier bestellen.

Programma:

08.30 - 09.00   Ontvangst
09.00 - 09.30   Welkomstwoord & presentatie van Willeke van Uden
09.30 - 11.30   Rondleiding achter de schermen van Indoor Brabant, kijkje in het leven van een groom en zelf groomen
11.30 - 12.00   Eindquiz en ontvangst van certificaat
Vanaf 13.00     Start wedstrijden in de Peelhal

Je kunt hier een filmpje zien van de 'Groom voor één Dag' van vorig jaar.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim