Skip to main content

Lancering van Go Social Talents met 20 hippische influencers

Go Social Talents is het eerste en enige toonaangevende hippisch netwerk van social influencers in Nederland. Via dit agentschap worden vloggers, bloggers, influencers en instagrammers gemanaged en begeleidt van A tot Z.

Go Social Talents; Een netwerk van en voor de nieuwe generatie. “Wij leveren creatieve content met een grote ‘C’ om ervoor te zorgen dat social influencers en merken groeien. Je kunt tenslotte je marketingbudget maar één keer uitgeven. Kies je dan voor de traditionele media, of ga je mee in het tijdperk van de nieuwe generatie en laat je jouw verhaal vertellen door een influencer, via een vlog, een blog, een YouTube video of Social Media. Samen met onze adviseurs wordt gekeken welke influencer voor jou het meeste effect zal hebben. Samen maken wij een plan, ontwikkelen wij een strategie, creëren branded content en produceren wij verhalen voor je merk dat in de smaak zal vallen bij je doelgroep!”

Tijdens The Dutch Masters zal de Go Social Studio aanwezig zijn van waaruit volop zal worden gevlogt. Er worden diverse masterclasses gehouden en de deelnemers van de nationale rubrieken worden geïnterviewd in de Studio. De influencers zullen ook rondlopen in de Brabanthallen en allemaal een eigen vlog maken van hun ervaringen tijdens Indoor Brabant.

Op zaterdag en zondag worden er een aantal clinics te paard gegeven, want naast vloggen kunnen ze ook allemaal paardrijden! En last but not least, zal zondag de officiële lancering plaatsvinden. Om 13.00 is het officiële persmoment met Anky van Grunsven en Floor Schoenmakers waarna aansluitend de MEGA meet & greet zal plaatsvinden bij het Bar&Music plein. Alle kinderen krijgen daar een handtekeningenkaart van alle Talents en een leuke Goodybag van Epplejeck. (op=op)

Kom dus naar de Brabanthallen van 8-11 maart en ontmoet jouw YouTube idolen in real life.