Gassan Groeibriljanten Award 2018

Gassan Diamonds uit Amsterdam is reeds zes jaar betrokken bij Indoor Brabant – The Dutch Masters. Met de introductie van de Gassan Groeibriljanten Award in 2016 steunt Gassan het hippische talent in Nederland en stimuleert de winnaar te gaan voor het hoogste podium: Goud. Ook dit jaar stelt Gassan Diamonds maar liefst 24 prijzen ter beschikking aan Nationaal talent.

De Gassan Groeibriljanten Awards worden uitgereikt aan de winnaars van de volgende rubrieken:

Vrijdag 9 maart:
U-25 Young Riders – Grand Prix - Aanvang 18:45 uur
Viertallen -dressuur - Aanvang 20:45 uur

Zaterdag 10 maart:
Dressuur ponies Klasse Z - Aanvang 19:00 uur
Dressuur paarden Klasse Z2 - Aanvang 20:15 uur
Dressuur paarden Klasse ZZL - Aanvang 21:30 uur

Zondag 11 maart:
Springen paarden Klasse M - Aanvang 09:30
Springen paarden Klasse Z - Aanvang 11:15
Springen paarden Klasse ZZ - Aanvang 13:00

De Gassan Groeibriljanten Award is niet zo maar een prijs. De winnaars ontvangen een unieke, speciaal voor Indoor Brabant ontwikkelde award en een waardencheque van Gassan. De nummers 1,2,3 van elke rubriek krijgen bovendien een uitnodiging voor een briljante dag in Amsterdam als gast van Gassan. Tijdens deze dag worden de winnaars, met hun familie ontvangen op het hoofdkantoor van Gassan in hartje Amsterdam waar ze een hele dag verwend worden met onder andere een rondvaart in de speciale Gassan rondvaartboot.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim