Round-up Peelhal vrijdag: dag voor dressuurliefhebbers

De Peelhal was op vrijdagmiddag en -avond de ‘place to be’ voor dressuurliefhebbers. Daar kwamen U25, Small Tour en Viertallen in de ring voor respectievelijk de Grand Prix, Prix St. Georges en een Kür op Muziek.

De Prix St. Georges werd gewonnen door routinier Patrick van der Meer met President’s First Apple. De combinatie liet mooie appuyementen en pirouettes zien en werden beloond met een score van 73.118%. Robin van Lierop eindigde op de tweede plaats met Finja (72.529%) gevolgd door Diederik van Silfhout met Scenario 2 (71.853%).

In de U25 Grand Prix was de Nederlandse Jeanine Nieuwenhuis de beste met haar 12-jarige KWPN ruin TC Athene. De combinatie kreeg 73.538% van de juryleden, zij scoorden vooral hoog met hun passage en uitgestrekte gangen. Tweede werd Maxime van der Vlist met de 12-jarige KWPN hengst Bailey met 72.564%. De Duitse Bianca Nowag eindigde op de derde plaats met de Westfaalse merrie Fair Play RB (72.436%).

In de Kür op Muziek voor Viertallen werd zeer overtuigend gewonnen door 4 Pleasure. De vier jongedames reden een prachtige Kür die werd beloond met 76.332%.

Nieuwenhuis J TC Athene DENB18L91517
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
ticketpartner: logo sponsor eventim