Deelnemers Para Dressuur Trophy bij The Dutch Masters bekend

Na de selectiewedstrijd in Berkel Enschot zijn de deelnemers aan de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy, die op vrijdagavond 15 maart wordt verreden, bekend.
In Berkel Enschot waren er in Grade 2/3 overwinningen voor Maud de Reu met Webron en Anni Meijer met Countrymill Clarc. In het gecombineerde klassement van Grade 4 en 5 waren er twee overwinningen voor Glasten Krapels en zijn Wisconti die in beide proeven ruim 67% scoorde. “Ik heb heerlijk gereden”, vertelt Krapels enthousiast. “Hij werd wel een beetje heet waardoor er in het tweede deel wat kleine foutjes kwamen, maar ik ben er onwijs blij mee. Ik wilde heel graag naar Indoor Brabant en dat is nu gelukt. Het is geweldig dat de paradressuur bij Indoor Brabant zo een podium krijgt. Dat vind ik een eer en daar wil ik van genieten. Tot de wedstrijd op vrijdagavond bij Indoor Brabant train ik rustig door met bij Coby en Marlies van Baalen. Daar staan mijn paarden ook, daarnaast train ik ook een keer in de week bij bondscoach Joyce Heuitink.”
Na de kwalificatiewedstrijd tijdens de Dutch Masters / Indoor Brabant worden de finalisten van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend. De finale wordt op 20 juni in Delft verreden.

Geplaatst voor de kwalificatiewedstrijd op 15 maart tijdens The Dutch Masters-Indoor Brabant zijn:
Sanne Voets (Berghem) - Demantur RS2 N.O.P
Glasten Krapels (Beusichem) – Wisconti
Demi Vermeulen (Zevenaar) – Wannabe
Maud de Reu (Deventer) – Webron
Anni Meijer (Didam) - Countrymill Clarc
Nicole den Dulk (Elin, Bel) - Wallace N.O.P.
Lotte Krijnsen (Enschede) – Zarienta
Maud Haarhuis (Harbrinkhoek) – Baron
Rixt van der Horst (Nistelrode) – Findsley (wildcard)

(Foto: Digishots)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
ticketpartner: logo sponsor eventim