Skip to main content

Sanne Voets wint Para Dressuurtrophy

De vrijdagavond van The Dutch Masters – Indoor Brabant biedt veel ruimte aan de paradressuursport. Een van de programmaonderdelen was daarbij de kwalificatiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuurtrophy. In ‘haar’ Brabant won Sanne Voets met Demantur RS2 N.O.P. Rixt van der Horst werd tweede, Nicole den Dulk derde.

In de fraaie Peelhal reden alle deelnemers een kür in hun eigen grade. De winnares was zeer enthousiast na haar fraaie proef en overwinning. “Ik ben natuurlijk niet helemaal ongekleurd als het om Brabant gaat, maar ik denk dat dit het mooiste Indoor paardensportevenement van Nederland is”, vertelt Sanne Voets.

Thuiswedstrijd
“Het was super leuk om hier weer te rijden, het is prachtige entourage en er waren heel veel fans. Voor mij is dit toch een thuiswedstrijd en dan is het extra mooi als het zo goed gaat. Er waren heel veel mensen die ik nu uit kon nodigen om te komen kijken, om zo een stukje waardering uit te spreken voor wat zij allemaal voor mij doen. In de ring doe je het met zijn twee, maar achter de schermen staan er zoveel mensen achter je. Ik ben onder meer veel dank verschuldigd aan mijn trainer Emmelie Scholtens, de eigenaren van het paard die ik hopelijk heel trots heb gemaakt vandaag, maar ook aan mijn ouders, vriendinnen, buurvrouw en sponsors."