Geweldige editie The Dutch Masters: bedankt!

Wat een geweldige editie van The Dutch Masters-Indoor Brabant Horse Show hebben we mogen beleven! Een editie die bol stond van spanning, emotie en topsport. Het hoogtepunt op zondagmiddag, de Rolex Grand Prix, onderdeel van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, werd op spectaculaire wijze gewonnen door de Zweed Henrik von Eckermann en Toveks Mary Lou. Hij versloeg in een super spannende barrage, waarbij iedereen op het puntje van zijn stoel zat, o.a. de nummer 1 van de wereld, Steve Guerdat. Een perfecte afsluiting van The Dutch Masters. De FEI Dressage World Cup werd gewonnen door een nieuwe opkomende ster, de jonge Deen Daniel Bachmann Andersen die de Duitse hegemonie wist te doorbreken met Blue Hors Zack. Maar ook de Nederlanders wisten goed te presteren. Maikel van de Vleuten won drie rubrieken waaronder de Audi Prijs met Dana Blue en Leopold van Asten wist de VDL Groep Prijs te winnen tot grote vreugde van zijn eigen sponsor VDL.

Naast de topsport hebben de bezoekers, die in grote getale de weg naar de Brabanthallen wisten te vinden, volop kunnen genieten van nationale en regionale toppers, shows en optredens. Het afscheid van Zenith SFN met muzikale begeleiding van Glennis Grace heeft een onvergetelijke herinnering nagelaten. Het was een prachtig en waardig afscheid van een toppaard.

Wij willen graag iedereen bedanken, sponsors, ruiters, medewerkers, standhouders en alle bezoekers, voor deze geweldige editie. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. We zien iedereen heel graag terug van 12 t/m 15 maart 2020!

Collagenieuwsbriefweb
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim