Nummer 1 van de wereld Martin Fuchs start bij TDM

Europees kampioen en de huidige nummer 1 van de wereld, Martin Fuchs, zal zijn cyclus in de Rolex Grand Slam of Show Jumping voortzetten bij The Dutch Masters van 12-15 maart 2020. De Zwitser won in december zijn allereerste major tijdens CHI Genève met zijn wonderschimmel Clooney 51. “Dit was een prachtige overwinning voor mij, één van de hoogtepunten in mijn carrière tot dusver en het was voor mij een geweldige afsluiting van een ongelofelijk jaar.”

De 27-jarige Zwitser zal voor het eerst starten in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. “Ik kijk ernaar uit. Ik heb alleen maar hele goede dingen over The Dutch Masters gehoord,” zegt Fuchs. Hij neemt zeker zijn toppaard Clooney mee naar Den Bosch. “Na Genève hebben we Clooney een welverdiende periode van rust gegeven, ik wil hem sparen en mij concentreren op de Rolex Grand Slam en de Olympische Spelen in Tokyo. Ik start hem weer voor het eerst in Kronenberg en dan gaan we door naar The Dutch Masters. Voor de wereldbekerfinale zet ik The Sinner, het paard waarmee ik de kwalificatie in London won, in.”

Het is een ongelofelijk succesvol jaar voor Martin Fuchs geweest. De zoon van oud internationals Thomas en Renata Fuchs, ziet het komende jaar met vertrouwen tegemoet: “Ik hoop dat het net zo’n mooi jaar wordt als 2019!”

Kaarten zijn hier te bestellen. Volledig programma vind je hier.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim