Volledige top drie van de wereld bij The Dutch Masters

Vorige week werd bekend dat Europees Kampioen en Rolex Grand Prix winnaar van Genève Martin Fuchs naar de Brabanthallen afreist om deel te nemen aan The Dutch Masters. Deze week meldden zich nog meer toppers waaronder de nummer 1 van de wereld, Steve Guerdat en de nummer 3, Daniel Deusser om een gooi te doen naar de overwinning in de Rolex Grand Prix. Dit betekent dat de huidige Top 3 van de FEI World Ranking List aan de start komt.

De Olympisch Kampioen van 2012 (Londen) en drievoudig wereldbeker winnaar Steve Guerdat komt graag naar ‘s-Hertogenbosch. Guerdat heeft reeds twee Rolex Grand Prix overwinningen op zijn naam staan waaronder de allereerste in 2013 in Genève.

De 38-jarige Daniel Deusser staat sinds augustus vorig jaar stevig op een derde plaats. Deusser won in 2015 de Rolex Grand Prix met Cornet d’Amour bij The Dutch Masters. De Duitser die zijn basis heeft in België komt graag naar Brabant: “The Dutch Masters heeft zich ontwikkeld tot een top evenement sinds de eerste keer dat ik hier was. Afgezien van het prijzengeld dat enorm gestegen is, heeft het concours nog meer charme en kwaliteit gekregen.” Deusser heeft de beschikking over verschillende toppaarden, maar neemt in ieder geval Jasmien vd Bisschop mee voor de Rolex Grand Prix. Het winnen van een major van de Rolex Grand Slam is, naast deelname aan de Olympische Spelen, één van zijn doelen dit jaar.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim