Bestuurswisseling bij Stichting Indoor Brabant: Onno Hoes nieuw bestuurslid

Onno Hoes zal de plaats innemen van vice-voorzitter Ton Nelissen, die na 12 jaar bestuurslidmaatschap van het bestuur van The Dutch Masters in maart afscheid neemt. Bestuurslid Mathijn van de Pas wordt de nieuwe vice-voorzitter. Onno Hoes krijgt de portefeuille financiën en overheidscontacten en dat is hem op het lijf geschreven.

Drukbezet en veelzijdig
Onno Hoes is een zeer drukbezette en veelzijdige man. Hij heeft vele functies in de politiek bekleed voor de VVD waaronder lid van de Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant en hij is nog steeds voorzitter van de VVD Zuid-Nederland. Tevens was hij van 2010 tot 2015 burgemeester van Maastricht. Naast alle politieke functies is Hoes tegenwoordig voorzitter van de Stichting Nationale Boomfeestdag. Sinds 2017 is Hoes bestuurslid van het United World College Maastricht en vanaf 1 augustus 2019 voorzitter van de NVM. Sinds 1 juni 2019 is hij bestuurslid van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. En nu dan ook betrokken bij The Dutch Masters.

Paarden
Op zijn tiende kreeg Onno Hoes zijn eerste paardrijles en daarna lieten de paarden hem niet meer los. “Ik ging iedere drie weken naar de paardenmarkt in de Brabanthallen en met mijn vrienden van de manege naar Indoor Brabant. De liefde voor paarden is nooit meer weggegaan! We waren ook met z n allen ‘vriend’ en hadden een passe partout waardoor ik het hele weekend op Indoor rond liep.” Als Gedeputeerde van de provincie Noord Brabant raakte hij intensief bij Indoor Brabant betrokken. “Niet alleen om een prijs uit te reiken, maar ook in de tijd van de varkenspest. Dat was in 2001. Dus toen ik gevraagd werd om in het bestuur te komen was ik helemaal blij!”

Functie
Hoes krijgt de portefeuille financiën en overheidscontacten. “Dat eerste is in feite goed afgedekt in de lange termijn afspraken die we met Libéma en anderen hebben. Het tweede vloeit logisch voort uit het netwerk dat ik toch al heb.”
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim