Skip to main content

WeLoad Energy Systems nieuwe presenting sponsor dressuur bij The Dutch Masters

WeLoad Energy Systems is dit jaar de nieuwe presenting sponsor van de FEI Dressage World Cup Kür op Muziek op zaterdagmiddag. ‘s Werelds beste dressuurruiters verschijnen tijdens deze rubriek in de arena en trekt al decennia lang volle tribunes.

WeLoad produceert en levert hoogwaardige, intelligente Energie Opslag Systemen voor thuisgebruik met een hoge opslagcapaciteit.

“Maar zeker ook binnen de hippische sector staat verduurzamen hoog op de agenda,” legt de WeLoad woordvoerder uit. Door middel van slim ondernemen zorgen WeLoad en gebruikers er samen voor dat het milieu minder wordt belast. Op deze manier wordt er geld bespaart op de energiekosten, maar zeker ook niet onbelangrijk, zo besparen we geld op onze energierekeningen. We gebruiken duurzaam opgewekte stroom op het moment dat de paardensport erom vraagt. Denk dan aan de ledverlichting op stal, de stapmolen, het solarium en de aquatrainer en verwarmde waterleidingen. De energie die we overdag opwekken gebruiken op het moment dat het nodig is. Lokale opslag van energie is de toekomst.

Meer informatie over WeLoad systemen: www.weload.nl.