Skip to main content

Paardensportman van het Jaar 2012

Op zondagmiddag net voor aanvang van de wereldbekerwedstrijd werd de Paardensportman van het Jaar gehuldigd. Dit jaar werd de titel toegekend aan een echtpaar: Ellen en Ivo Campagne.

Dit echtpaar toont al vele jaren aan een enorme betrokkenheid te hebben bij de springsport en de fokkerij. De springstal die zij bezitten is er één die zich kenmerkt door een toekomstgerichte visie. Nu topprestaties willen leveren betekende in het verleden op het juiste moment investeren. Niet in één paard, maar in meerdere. Daarnaast laten zij zich niet leiden door de waan van de dag, maar zijn het realisten. Dat wat goed is maar net niet goed genoeg wordt verkocht. Hun doel is sterren te bezitten en wat kan anders van mensen verwacht worden wiens stoeterij de naam Sterrehof draagt.

De paarden van stoeterij Sterrehof worden gereden door Marc Houtzager en Julia Kaiser, met wie Ellen en Ivo Campagne al vele jaren een uiterst intensief en succesvol samenwerkingsverband hebben, gebaseerd op wederzijds respect voor de verrichte inspanningen. Sterrehof’s Opium, Sterrehof’s Tamino, Sterrehof’s Voltaire, Sterrehof’s Uppity en Sterrehof’s Pherna zijn slechts een paar paarden die stoeterij Sterrehof een wereldwijde faam hebben bezorgd. In Hong Kong was het Sterrehof’s Opium, in Londen was het Sterrehof’s Tamino en voor de Olympische Spelen van 2016 staat Sterrehof’s Voltaire in de startblokken.

Foto: Digishots