Skip to main content

Rolex Grand Prix voor Marcus Ehning

Wat een topsport en wat een spanning deze middag in de Brabanthallen tijdens Indoor Brabant. Uiteindelijk was het de Duitser Markus Ehning die als sterkste uit de strijd kwam in de barrage van de Rolex Grand Prix met de Westfaalse hengst Cornado NRW.

Lees verder

Olivier Philippaerts wint Audi Prijs

De familie Philippaerts voelt zich duidelijk thuis in ’s-Hertogenbosch. Gisteren won Nicola Philippaerts de Gemeente ’s-Hertogenbosch Prijs en vandaag was het de beurt aan de zijn broer Olivier om de eerste prijs in ontvangst te mogen nemen.

Lees verder

Indoor Derby voor Romain Duguet

Romain Duguet won op zaterdagavond de spectaculaire Indoor Derby, de Van Schijndel Bouwgroep Prijs, met zijn negenjarige merrie Cacharel. Hij snelde foutloos naar de finish in 83.85 seconden met de snelle en wendbare Coltaire Z dochter.

Lees verder

Minderhoud vooraan in Wereldbeker Kür

Hans Peter Minderhoud won de Reem Acra FEI World Cup Dressage Freestyle bij Indoor Brabant en gaat in grootse vorm naar de finale over veertien dagen in Gothenburg. In de eindstand van de Westeuropese liga eindigt Minderhoud als tweede. Dat was de...

Lees verder

Gemeente ’s-Hertogenbosch Prijs voor België

Nicola Philippaerts won met overmacht de laatste internationale springrubriek van vrijdagavond, de Gemeente 's-Hertogenbosch Prijs. In een afgeladen Brabanthal zette hij veruit de snelste tijd neer met de 12-jarige SF ruin H&M Quenzo de la Roque.

Lees verder

Talk of the Day, zaterdag 12 maart

Talkshow met Jan Roelfs, sport commentator bij de NOS, als gespreksleider in het promodorp van Indoor Brabant. Te gast: Erik Berkhof (Audi), Lisa Nooren (Rabo Talent 2015), Rob Ehrens (bondscoach springen) en Piet Raijmakers (oud international).

Lees verder

Staut wint VDL Groep Prijs

De 35-jarige Kevin Staut was veruit de snelste in de VDL Groep Prijs, een parcours direct op tijd met hindernissen tot 1.55m, met zijn SBS merrie Ayade de Septon Et HDC. De Fransman, die zijn eigen stal Haras de la Forge runt in Vauville, wist een...

Lees verder

Jur Vrieling wint Brabants Dagblad Prijs

Jur Vrieling, lid van het Nederlandse team dat goud won op de Europese en Wereldkampioenschappen, schreef op vrijdagmiddag de eerste internationale springrubriek op zijn naam met zijn 11-jarige KWPN hengst Arezzo VDL.

Lees verder

Hans Peter Minderhoud wint WC Grand Prix

Hans Peter Minderhoud heeft deze middag met Glock’s Flirt de Reem Acra FEI World Cup Dressage Grand Prix gewonnen. Het verschil met nummer 2, de jarige Spaanse Beatriz Ferrer-Salat, was slechts 0,480 procent. Diederik van Silfhout en Arlando N.O.P....

Lees verder