Skip to main content

Rolex Grand Slam of Show Jumping - CHIO Aachen

CHIO Aken keert terug van 23 juni - 2 juli en zal gastheer zijn voor de tweede Rolex Grand Slam of Show Jumping Major van 2023. Dit jaar viert CHIO Aken het 10-jarig jubileum van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, de ultieme prijs van de springsport,...

Lees verder

Epaillard wint Borek Prijs

De Borek Prijs, een Tabel A rechtstreeks op tijd over een parcours van 1m45, was een kolfje naar de hand van de Fransman Julien Epaillard met Dubai du Cedre.

Lees verder

Ponysport op zondagochtend

De zondagochtend stond tijdens The Dutch Masters in het teken van de ponysport. In de hoofdpiste werd door de D/E-pony’s op verschillende hoogtes gesprongen en in Arena 2 werd de Kür op muziek op Z2-niveau verreden.

Lees verder

Febe van Zwambagt wint Z2-Kür The Dutch Masters

Terwijl er in de hoofdpiste werd gesprongen voor de winst in het CSI 5* 1.50m, konden bezoekers van The Dutch Masters zaterdagavond ook genieten van de Kür op muziek op Z2 niveau. In Arena 2 kwamen de onlangs gekroonde regiokampioenen indoor aan de...

Lees verder

Harrie Smolders lost zijn voornemen in

“Ik heb altijd het voornemen om hier tenminste één rubriek te winnen. Dat is alvast gelukt, maar ik hoop het morgen in de Rolex Grand Prix nog even dunnetjes over te kunnen doen”, begint Harrie Smolders met een glimlach.

Lees verder