Skip to main content

Gassan Diamonds, sponsor van de “meest briljante dressuur combinatie”

Gassan Diamonds, sponsor van de “meest briljante dressuur combinatie”
Vanaf dit jaar heeft Indoor Brabant een heuse publieksprijs voor de meest briljante dressuurcombinatie van Indoor Brabant.

De firma Gassan Diamonds, uit Amsterdam, stelt jaarlijks een 0.50 Gassan 121 geslepen diamant, Top Wesselton VS 2 ter waarde van 3880 Euro ter beschikking aan de meest briljante dressuurcombinatie van het evenement. De Gassan 121 geslepen diamant is de eigen slijpvorm van Gassan Diamonds, wereld wijd gepatenteerd door het Amsterdamse familiebedrijf. De diamant heeft met maar liefst 121 facetten waardoor er een optimale schittering ontstaat. Een uniek detail is de tekst die in de rondist is gegraveerd met de naam van de winnaars van deze exclusieve award!

Dit jaar gaat de eerste editie van de Gassan Diamonds Award unaniem naar Anky van Grunsven en Salinero. Vanaf volgend jaar kan het publiek stemmen op hun favoriete combinatie. De award zal op donderdagavond tijdens de afscheidsshow van Salinero uitgereikt worden aan Anky van Grunsven.

Anky en Salinero behaalden een ongekend aantal successen. Tijdens Indoor Brabant zal Salinero afscheid nemen van de sport en voor het laatst te zien zijn voor het publiek.