Skip to main content

Gouden team aan de start

Gouden team aan de start
Bondscoach Rob Ehrens heeft de organisatie van het internationale topevenement Indoor Brabant (10-13 maart) toegezegd dat het voltallige Nederlandse gouden springteam, bestaande uit Jeroen Dubbeldam, Gerco Schröder, Jur Vreiling en Brabander Maikel van der Vleuten, aan de start zal verschijnen in de Brabanthallen.

De wereldkampioenen van 2014 (Caen) en Europees kampioenen van 2015 (Aken) zullen garant staan voor topsport en het opnemen tegen het top deelnemersveld wat zal aantreden in de piste van de Brabanthal. Ze zullen het in ieder geval moeten opnemen tegen de Olympisch kampioen Steve Guerdat uit Zwitserland die in december vorig jaar nog de Rolex Grand Prix van Genève wist te winnen.
Hoogtepunten voor de springruiters tijdens Indoor Brabant zullen zijn de VDL Groep Prijs (19.00 uur) en Gemeente ’s-Hertogenbosch Prijs (21.35 uur) op vrijdagavond, de spectaculaire Van Schijndel Bouwgroep Prijs/Indoor Derby (19.00 uur) en Audi Prijs (21.00 uur) op zaterdagavond en natuurlijk, als geweldige afsluiter, de Rolex Grand Prix (15.45 uur) op zondagmiddag.

Meer informatie: www.indoorbrabant.com
Tickets: /www.indoorbrabant.com/kaarten/

Foto: Persburo Melissen