Rolex Grand Prix voor Marcus Ehning

Rolex Grand Prix voor Marcus Ehning
Wat een topsport en wat een spanning deze middag in de Brabanthallen tijdens Indoor Brabant. Uiteindelijk was het de Duitser Markus Ehning die als sterkste uit de strijd kwam in de barrage van de Rolex Grand Prix met de Westfaalse hengst Cornado NRW. Hij versloeg daarmee zijn landgenoot Hans-Dieter Dreher met Cool and Easy die net daarvoor de snelle tijd van de als derde geëindigde Willem Greve met 0.04 seconde had verbeterd.

Marcus was zeer tevreden over zijn rit. “Cornado deed het geweldig en maakte het mij gemakkelijk. Het is een tijd geleden dat ik wat heb gewonnen, dus dit is een enorme opsteker voor mij.

Ook Hans-Dieter Dreher was heel blij met zijn tweede plaats. “Cool en Easy is een echter vechter en het is een paard van wereldklasse.”

Willem Greve kan trots zijn op zijn derde plaats. ““Ik dacht niet dat ik zou winnen, maar wist dat de andere tien ruiters na mij alles zouden moeten geven.“

Indoor Brabant kan terugkijken op vier geweldige dagen, topsport, spanning, ontspanning, ambiance en entertainment voor iedereen. In totaal hebben 70.000 toeschouwers genoten van alles wat Indoor Brabant te bieden had.

Volgend jaar viert Indoor Brabant haar 50-jarig jubileum van 9 tot en met 12 maart.

Volledige uitslag
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim