Skip to main content

Go Social Talents gelanceerd

Op zondag werd het nieuwe “Go Social Talents” gelanceerd. Tijdens de vier dagen van Indoor Brabant-The Dutch Masters gaven de Go Social Talents influencers verschillende masterclasses aan een nieuwe generatie vloggers. Elke dag zaten er enthousiaste en jonge paardenliefhebbers te luisteren naar hun idolen die alle tips & tricks met hen deelden. De lancering van het platform werd groots geopend met een mega meet & greet waar alle 27 vloggers acte de présence gaven.

Bekende sterren zijn Britt & Esra (Paardenpraattv - management Creative Connectors), Fenna (Hoefwijzer) en Feline (FelineHoi). Stuk voor stuk invloedrijke YouTubers die wekelijks hun tienduizenden fans voorzien van leuke en nuttige vlogs. In de ‘stal’ van Go Social Talents zitten in totaal 27 vloggers die ieder voor zich een eigen fanbase aanspreekt.

Go Social Talents is een onderdeel van EHS communications en het eerste en enige toonaangevende hippisch netwerk van social influencers in Nederland. Via dit agentschap worden vloggers, bloggers, influencers en instagrammers gemanaged en begeleid van A tot Z.

Floor Schoenmakers over het oprichten van Go Social Talents: “De invloed van social media neemt dagelijks toe. Zowel in ons werk als privé. De nieuwe boegbeelden zijn niet meer alleen topsporters, maar ook de “gewone” paardenmeisjes die op YouTube hun leven met de paarden laten zien. Voor hun fans is dat heel herkenbaar en leuk om te volgen. De nieuwe generatie kijkt bijna geen TV meer, maar vinden bijna alles wat ze willen leren op internet. Social media fungeren als de ideale zoekmachines en wij proberen met ons netwerk creatieve content met een grote ‘C’ te leveren om ervoor te zorgen dat social influencers en merken groeien.”

Indoor Brabant - The Dutch Masters ziet de waarde van social media voor het evenement elke dag groeien. “Als evenement bereiken wij duizenden fans via onze nieuwsbrieven, website en social media, maar valt ons ook op dat fans geïnteresseerd zijn in de verhalen achter de ruiters. In samenwerking met Go Social Talents kunnen we die unieke verhalen nog beter vertellen. Tijdens Indoor Brabant - The Dutch Masters hebben de vloggers de verschillende ruiters geïnterviewd in hun eigen vlogs en stellen zij andere vragen dan journalisten. Dit geef een uniek kijkje achter de schermen,” aldus Anky van Grunsven, voorzitter van Indoor Brabant - The Dutch Masters.

Go Social Talents en Indoor Brabant - The Dutch Masters hebben de intentie om de komende jaren samen te werken. “Indoor Brabant is hét paardensportevenement van Nederland waar wij als Go Social Talents graag deel van willen uitmaken,” spreekt initiatiefneemster Floor Schoenmakers. “Voor ons is Go Social Talents van waarde omdat zij op een andere manier de jonge paardensportfans, die wij graag willen bereiken, aanspreken.Samen vormen we een ijzersterke combinatie, de geschiedenis en allure van Indoor Brabant – The Dutch Masters en de frisse wind die Go Social Talents met zich meebrengt,” voegt Anky van Grunsven toe.