Skip to main content

EUAEL International Equine Law Congress 2019

Schelstraete Advocaten, de oprichtster van de Alliantie European US Asian Equine Lawyers zal op vrijdag 15 maart 2019 tijdens The Dutch Masters, dat gehouden wordt van 14 t/m 17 maart, voor het eerst het EUAEL International Equine Law Congress organiseren met als onderwerp: “Does your horse survive the pre purchase exam?”

Interessante onderwerpen als de Internationale Aan- en Verkoop van paarden en de aankoopkeuring zullen aan bod komen. Daarbij zal ook worden ingegaan op non-conformiteit en consumenten verkoop en in het verlengde hiervan het internationaal procederen. De onderwerpen Doping en BTW in de paardenbranche zullen ook de revue passeren.

The Dutch Masters biedt de perfecte gelegenheid om over deze onderwerpen te spreken. Geïnteresseerd?! Kaarten zijn verkrijgbaar op de website https://www.internationalequinelawcongress.com/.

European US Asian Equine Lawyers zijn van 14 – 17 maart te vinden in haar hospitality lounge in het VIP dorp van The Dutch Masters. Indien u aanwezig bent bij The Dutch Masters nodigen zij u graag uit om daar een praatje te komen maken.