Martin Fuchs wint voor eigen publiek

De Zwitser Martin Fuchs is zijn cyclus voor de Rolex Grand Slam of Show Jumping begonnen na zijn overwinning in the Rolex Grand Prix van CHI Genève. Het super duo Fuchs en Clooney 51 lieten de kracht opnieuw zien met een snelle foutloze ronde in de barrage (38.60 seconden) die niet te verbeteren bleek. De Brit Scott Brash was slecht 0.05 seconden langzamer dan zijn mede Rolex Testimonee en werd tweede met Hello Senator en de Belg Jérôme Guery eindigde op een derde plaats.

Hoe voelt het om je eerste major te winnen?  
Wow! Dit is een geweldige overwinning voor mij, een hoogtepunt in mijn carrière en het is voor mij een geweldige afsluiting van een ongelofelijk jaar. Ik heb heel blij.

Wat betekent CHI Genève voor jou? 
Het is één van de beste events van de wereld en waar iedereen eens wil winnen. Ik ben heel blij dat ik zo goed in vorm was tijdens deze major en om deze major te winnen voor eigen publiek is heel speciaal.

Clooney 51 is een superster; hoe voelde hij vandaag aan? 
Clooney is een fenomenaal paard en zijn optreden was exceptioneel vandaag. Iedereen heeft kunnen zien wat hij vandaag presteerde in de piste, hij doet zo zijn best en hij is gewoon fantastisch.

De volgende major wordt gehouden tijdens The Dutch Masters van 12 t/m 15 maart 2020.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim