Skip to main content

Rolex Grand Slam major CHIO Aachen 2020 verzet

“Wij onderhouden al geruime tijd intensief contact met de internationale hippische federatie FEI, de Duitse hippische vereniging, de autoriteiten en onze partners,” zeggen Frank Kemperman, voorzitter van de Aachen-Laurensberger Rennverein e.V. (ALRV), organisator van CHIO Aachen, en Michael Mronz, algemeen directeur van het CHIO marketingbedrijf, de Aachener Reitturnier GmbH (ART). Rekening houdend met de situatie omtrent het Coronavirus, probeerden zij zo alle opties te overwegen om de beste oplossing te vinden voor het CHIO Aachen en voor alle bezoekers, atleten en hun paarden en partners en de medewerkers.

De oorspronkelijke dat van begin juni kan niet worden aangehouden. “Het heeft geen zin om aan de geplande datum vast te houden. De huidige en toekomstige gezondheid en veiligheid van iedereen die bij het evenement betrokken is heeft de hoogste prioriteit,” aldus Frank Kemperman. “Wij willen nu het CHIO Aachen op een latere datum dit jaar organiseren.” 

Zodra de nieuwe datum van het CHIO Aachen 2020 wordt vastgelegd, zal dit direct bekend worden gemaakt. De organisatoren van CHIO Aachen zullen dan ook de kaarthouders informeren over alle details. Vanwege de huidige omstandigheden zullen de kantoren van het CHIO Aachen tot nader order gesloten blijven.