CHIO Aken 2021 van 10 t/m 19 september

Hoe later in het jaar, hoe beter het evenement. Het ‘World Equestrian Festival, CHIO Aachen 2021’, opent haar deuren van 10 t/m 19 september. Het evenement stond oorspronkelijk gepland voor eind juni.

“Iedereen kijkt enorm uit naar CHIO Aken 2021 waarbij gezondheid en veiligheid uiteraard prioriteit nummer één is,” legt Frank Kemperman, voorzitter van het bestuur van de Aachen-Laurensberger Rennverein e.V. (ALRV) en organisator van het evenement, uit. Dus is de organisatie heel blij dat zij er in geslaagd zijn om een alternatieve datum in de nazomer te vinden, “die nu goedgekeurd is door de FEI en we het nu officieel kunnen bevestigen,” verklaart Kemperman.

“CHIO Aken 2021 wordt een top evenement, zoals we gewend zijn met alle vijf disciplines en met de beste paarden en ruiters,” legt Kemperman uit. Hoewel de sportgerelateerde aspecten van het evenement duidelijk zijn, zijn de randvoorwaarden nog onzeker. Kemperman zegt dat op dit moment nog niet kan worden ingeschat hoeveel toeschouwers zijn toegestaan in september. Kaarten die al zijn gekocht voor het CHIO Aken 2021 kunnen worden ingewisseld voor kaarten voor het CHIO Aken 2022. Diegenen die hun kaarten niet willen inwissel voor het evenement in 2022 kunnen hun geld terugkrijgen of doneren. Het formulier en verdere informatie staan online op https://www.chioaachen.de/en/tickets-2/. Alle kaarthouders zullen in de komende dagen worden geïnformeerd.

“We verwachten midden juni te weten hoeveel toeschouwers kunnen worden toegelaten,” zegt Frank Kemperman. Dan zal ook de kaartverkoop voor CHIO Aken 2021 beginnen. Alle informatie over CHIO Aken is te vinden op www.chioaachen.de en op alle sociale media platforms van de hippische sport klassieker.

Foto: CHIO Aachen/Andreas Steindl
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim