Skip to main content

Interessante en succesvolle sponsormeeting The Dutch Masters bij Academy Bartels

Op vrijdag 3 september vond de sponsormeeting van The Dutch Masters-Indoor Brabant plaats bij Academy Bartels. De gasten konden rekenen op een interessante bijeenkomst, waarbij Jan Roelfs van Studio Sport een rondetafelgesprek leidde en waarbij diverse wereldtoppers de paardensport van zijn mooiste kant lieten zien.

Rondetafelgesprek

In hun welkomstwoord gaven The Dutch Masters directeur Marcel Hunze en voorzitter Anky van Grunsven aan dat het evenement er ondanks alle Covid-tegenslagen goed voor staat. Dit is te danken aan de loyaliteit van de sponsoren, Club Indoor Brabant-leden en leveranciers.

Hunze liet weten dat hoofdsponsor Rolex de samenwerking onlangs langdurig heeft verlengd. Onder de stralende zon werd er tijdens het rondetafelgesprek door Albert Verlinde verder gesproken over de impact van corona op de cultuursector. Leon Melchior vertelde onder andere over het succes van zijn Eyelove-reclamecampagne met Rene Froger, die de merkbekendheid van 18% naar 8 4% bracht maar hem wel een loden Loekie opleverde voor de meest irritante commercial. Maikel van der Vleuten was aangeschoven om te vertellen over zijn weg naar Tokyo waar hij individueel Olympisch brons won, en over de impact die deze medaille voor hem heeft gehad.

Paardensport in de spotlight

Naast het geanimeerde rondetafelgesprek en een heerlijk diner van Maison van den Boer was er ook ruimte voor demo’s. De gasten werden getrakteerd op een springwedstrijd met diverse grootheden uit de Nederlandse springsport. Zoals echte sporters betaamt gingen ze allen voor de winst, maar wist Piet Raijmakers jr. uiteindelijk de eerste prijs, een magnum Piper-Heidsieck Champagne, te veroveren. Raijmakers was Maikel van der Vleuten, Leopold van Asten, Henk van der Pol en Tom Schewe te snel af in de spannende barrage. De dressuurliefhebbers konden hun hart ophalen tijdens een humoristische clinic van dressuurkoninginnen Anky van Grunsven en Tineke Bartels.

Foto's: closeupbykim

DSC 0016 DSC 0142
DSC 0267 DSC 0324
DSC 0163 DSC 0416
 DSF7128 DSC 0514
DSC 0058 kopie DSC 0339
DSC 0378 DSC 0091 kopie
DSC 0142 DSC 0073 kopie