Skip to main content

CLUB Indoor Brabant te gast bij Kasteel Heeze

Op 30 oktober was CLUB Indoor Brabant, het vrienden en business netwerk van The Dutch Masters - Indoor Brabant, te gast bij Slipjacht vereniging De Veluwe Hunt voor de jaarlijkse St. Hubertus Slipjacht op en nabij Kasteel Heeze. Het was een geweldige dag die een prachtig herfsttafereel bood. Blazers (sonneurs), veel paarden, honden, en ruiters in traditionele jachtkledij zorgden voor een bijzonder schouwspel bij het exclusieve Kasteel Heeze. De laatste run werd door de leden van CLUB Indoor Brabant in het veld gevolgd met een gezellige ‘English style’ borrel te midden van de meute.

De middag begon met een ontvangst in het Koetshuis van Kasteel Heeze. Onno Hoes, bestuurslid van Indoor Brabant, deed het welkomstwoord. Baron van Tuyll van Serooskerken, de huidige bewoner, gaf daarna uitleg over de geschiedenis van Kasteel Heeze, één van de belangrijkste rijksmonumenten die ons land telt. Shane Eshuis, voorzitter van de Veluwe Hunt besloot het informatieve deel met een zeer interessante uitleg over de slipjacht zelf.

Nadat ten overstaan van een grote groep belangstellenden de zogenaamde 'Kill' plaatsvond op het binnenplein van het Kasteel werd de middag besloten met een gezellige afterparty en diner voor de ongeveer 160 aanwezigen.

Graag willen we de Veluwe Hunt en de organisatie zeer bedanken voor een voortreffelijke en gezellige bijeenkomst.

Foto's Kim Hendriks

 DSF9651  DSF9659
 DSF9502  DSF9674
 DSF9620  DSF9494
 DSF9576  DSF9619
 DSF9633  DSF9664
 DSF9642  DSF9638