Skip to main content

Mis het niet: Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag!

De kaartverkoop van The Dutch Masters-Indoor Brabant gaat vandaag officieel van start. The Dutch Masters wordt gehouden van 9 t/m 12 maart en belooft weer een geweldig evenement te worden met ongeëvenaarde sport, entertainment en heel veel gezelligheid.

Terug naar vertrouwde format
The Dutch Masters keert terug naar het oorspronkelijke format met twee arena’s. In de hoofdarena vinden voornamelijk de internationale spring- en dressuurwedstrijden plaats en in de tweede arena kan volop genoten worden van nationale dressuur en springen, zowel voor pony’s als paarden.

Sportieve hoogtepunten
Op donderdagavond openen de internationale top dressuurruiters en -amazones het evenement met de FEI Dressage World Cup Grand Prix waarna zij op zaterdagmiddag in de ring zullen terugkeren om de nodige wereldbekerpunten te scoren in de FEI Dressage World Cup Freestyle. Zaterdagavond staat de Brabanthal weer op zijn kop wanneer het publiek op de banken staat tijdens de Van Schijndel Indoor Derby. Absoluut hoogtepunt is de Rolex Grand Prix op zondagmiddag, die vorig jaar op spectaculaire wijze werd gewonnen door de Duitse topruiter Daniel Deusser.

In de tweede arena kan het publiek de ruiters aanmoedigen in o.a. de KNHS Para Dressuur Trophy en de vele spring- en dressuurrubrieken voor pony’s en paarden.

Variatie
Naast deze sportieve hoogtepunten is er een show van Britt Dekker en Anky & Friends op donderdagavond en zondagochtend wordt het programma in arena 2 afgesloten met Bixie springen. Daarnaast is het altijd goed toeven in het promo village met leuke winkels, restaurantjes en bars.

Het volledige programma vind je hier.

Bestel je kaarten op tijd via deze link en mis niets van deze editie van de The Dutch Masters!

Foto's: TDM/Digishots