The DuTch MasTers is onDerDeel van De presTigieuze rolex granD slaM of show JuMping. hierMee is The DuTch MasTers heT vierDe eveneMenT in Deze granD slaM naasT De Drie ‘Top concoursen ’van De werelD: chio aACHen in DuiTslanD, csio spruce MeaDows ‘MasTers’ in heT canaDese calgary en chi genÈve in zwiTserlanD. De absoluTe werelDTop is in ’s-herTogenbosch van De parTiJ. De iDeale aMbiance oM heT zakeliJk neTwerk Te versTerken en uiT Te breiDen.

LOGE

Een loge biedt plaats aan 6 personen aan een gereserveerde VIP-tafel. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond serveert Maison van den Boer een 3-gangen diner tijdens de diverse rubrieken. Het diner en de lunch (sandwiches, warme items en salades en zondagmiddag een 3 gangen lunch ) worden uitgeserveerd aan de logetafel.

Loge vrijdag/zaterdag/zondag € 9.500,-
Loge donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag € 10.500,-
Dressuurloge donderdag/zaterdagmiddag*
€ 4.500,-

* de dressuurloge kan ook voor drie dagen worden gereserveerd. U krijgt dan ook de vrijdagmiddag de mogelijkheid uw gasten te ontvangen. De totale prijs voor drie dagdelen komt op € 5.000 (excl BTW)

Alle loges zijn inclusief catering (lunch en/of diner, dranken en borrelgarnituur), 3 parkeerkaarten per dagdeel en exclusief BTW.

Er zijn tevens enkele loges en skyboxen beschikbaar voor bepaalde dagdelen indien u niet het hele evenement aanwezig kunt zijn.
Voor meer informatie over beschikbaarheid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SKYBOX

Ontvang uw relaties in uw eigen skybox. Mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Volledig ingericht en een mooi uitzicht op de piste.

Donderdag / vrijdag / zaterdag / zondag
Prijs per skybox € 21.000,-

Exclusief catering en BTW voor 25 personen.

BUSINESS SEATS

Gereserveerde plaatsen met uitstekend uitzicht op de piste. Bij de Business Tribune is een gemeenschappelijke bar aanwezig. Per 2 Business Seats ontvangt u 1 VIP pakeerkaart.

Donderdag € 135,-
Vrijdag € 160,-
Zaterdag € 275,-
Zondag € 225,-

Prijzen zijn exclusief catering en inclusief BTW

CLUB INDOOR BRABANT

ClUB indoor Brabant lidmaatschap biedt u per jaar voor 2 personen

  • Sponsorborrel op vrijdag tijdens The Dutch Masters in het VIP dorp
  • Club Indoor Brabant diner voor 2 personen
  • 2 VIP kaarten voor vrijdagavond in Skybox CLUB Indoor Brabant
  • 2 VIP kaarten voor zondagmiddag (met o.a. de Rolex Grand Prix) in Skybox CLUB Indoor Brabant met lunch
  • De mogelijkheid extra Skyboxkaarten te bestellen op basis van beschikbaarheid
  • VIP parking
  • Uitnodiging voor de extra bijeenkomsten voor 2 personen
  • Naamsvermelding op The Dutch Masters website (indien gewenst) met doorlink naar eigen website

Kosten € 1.750,- per jaar
Prijzen zijn exclusief BTW

Voor meer informatie over beschikbaarheid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EXPOSURE

The Dutch Masters staat volop in de belangstelling van de nationale en internationale media. Miljoenen mensen volgen de spectaculaire wedstrijden op topniveau en komen daardoor in aanraking met de partners van het evenement. The Dutch Masters biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht de brengen van een breed publiek, bijvoorbeeld via de opvallende LED boarding.

Voor meer informatie over de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STANDRUIMTE

Ruim 60.000 bezoekers waarderen de combinatie van topsport en het gezellige en stijlvolle promodorp. De ideale omgeving om producten te promoten en te verkopen.

Stand voorzien van: Tapijt – wanden – frieslijst – electra en 2 spots
Prijs € 150,- per m2 (excl. BTW)

Het is ook mogelijk om alleen standruimte te reserveren. Indien de stand bouw zelf wordt verzorgd, geldt een prijs van € 95 ,- per m2 (excl. standbouw en electra).
Voor nadere informatie en offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INFORMATIE AANVRAGEN

Klik hier om de brochure te downloaden

Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim