Skip to main content

Afscheid Zenith begeleid door Glennis Grace

De bekende Nederlandse zangeres Glennis Grace zal op zondagmiddag, op speciaal verzoek van Jeroen Dubbeldam, het afscheid van Zenith muzikaal begeleiden. Zij zal een aantal nummers live ten gehore brengen, aan het begin van de ceremonie en aan het einde, als het publiek Zenith voor het laatst een rondje zal zien maken door de piste van een groot internationaal evenement.

Glennis Grace won in 1994 de Soundmix Show met Whitney Houston’s ‘One moment in time’. Zij valt niet alleen op in Nederland, maar oogst ook daarbuiten bewondering. Wanneer in april 2017 haar cover van ‘Run to You’ viraal gaat na een repost van Nicki Minaj, gaat het hard. Ze heeft wereldwijd fans en ontvangt complimenten van collega artiesten als Jennifer Hudson, Tyler Perry, Brandy en Bebe Winans.

De bijzondere ceremonie voor Zenith, waarin wordt teruggekeken op de prachtige carrière van Zenith samen met de mensen die hier een grote rol hebben gespeeld, zal vlak voor aanvang van de Rolex Grand Prix plaatsvinden. De nummers die Glennis Grace ten gehore zal brengen zal dit afscheid nog emotioneler maken dan het voor veel mensen al is.