Skip to main content

Tommy Hilfiger mede hoofdsponsor The Dutch Masters

In 2022 trad Tommy Hilfiger toe als één van de ‘official’ sponsors van The Dutch Masters. Het beroemde kledingmerk was verbonden aan diverse sponsor (exposure) onderdelen en leverde de kleding voor de complete The Dutch Masters crew.

Deze eerste samenwerking verliep zeer succesvol en het bedrijf was hier zo enthousiast over dat zij vrijwel direct aangaven deze samenwerking te willen uitbreiden. Per 2023 wordt Tommy Hilfiger één van de hoofdsponsors van The Dutch Masters. Het bedrijf zal vanaf nu samen met de andere hoofdsponsors Rolex, Audi en VDL Groep The Dutch Masters breed ondersteunen. Het contract loopt tot en met de editie van 2025. 

Tommy Hilfiger, met het hoofdkantoor in Amsterdam, besloot in 2021 zich te gaan profileren in de paardensport met een kledinglijn voor paardensport fans. De kledinglijn biedt o.a. rijbroeken, rijjasjes en show shirts voor competitie en dagelijkse training, evenals veelzijdige hoodies, polo shirts, T-shirts en jacks, verkrijgbaar in een reeks van kleurstellingen (https://tommy-equestrian.com/).

In de afgelopen jaren heeft Tommy Hilfiger ook inspirerende partnerships gesloten met de Hahnenkamm Ski Races, internationaal tenniskampioen Rafael Nadal, en zevenvoudig Formule 1™-kampioen Sir Lewis Hamilton en het Mercedes-AMG Petronas Formule 1™-team. In ware TOMMY HILFIGER stijl, blijven deze betekenisvolle partnerschappen vorm krijgen met de recente aankondiging van de nieuw verworven ambassadrice Jessica Springsteen exclusief voor de hippische modelijn. Deze partnerschappen en voortdurende toewijding aan de sport weerspiegelt de inzet van het merk om het bereik van TOMMY HILFIGER uit te breiden en contact te maken met de volgende generatie consumenten.