Skip to main content

Catering

Van 10 tot en met 13 maart 2016 worden de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch wederom omgetoverd tot hét centrale punt van de internationale paardensport. Indoor Brabant behoort tot de top 5 van Europese concours. Vier dagen lang kunt u op Indoor Brabant genieten van een gevarieerd en bijzonder paardensportprogramma met de beste ruiters ter wereld.

Maison van den Boer houdt al meer dan 30 jaar de culinaire 'teugels' met veel plezier in handen. Op de loges, in de skyboxen en in de hospitality units voorzien wij de gasten van een uitgebreid culinair programma, tot in de puntjes verzorgd door ons team van enthousiaste medewerkers.

U bent ook van harte welkom in ons a la carte restaurant. Dit jaar staat het restaurant in teken van een van de grootste middeleeuwse kunstenaars van Nederland, Jheronimus Bosch. 500 jaar na de dood van Jheronimus Bosch viert ’s-Hertogenbosch in 2016 het Bosch jaar. Met Jheronimus Bosch 500 wordt een eerbetoon gebracht aan deze in Den Bosch geboren, getogen en gestorven kunstenaar.

Maison van den Boer ontvangt u met veel plezier voor een lunch of diner in de ambiance van Jheronimus Bosch. In zijn kunstwerken combineert hij traditie, realiteit en zijn eigen fantasie om tot een fantastische mix van werelden te komen, waar je niet op uitgekeken raakt. Onze keukenbrigade combineert seizoensingrediënten met vakmanschap en eigentijdse accenten om tot gerechten te komen waar je geen genoeg van krijgt.

Ons team kijkt ernaar uit om u en uw gasten in de culinaire watten te leggen. Restaurant ‘Jheronimus’ is geopend op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagmiddag, zondagmiddag en zondagavond. Op zaterdagavond kunt u vanaf 20.30 uur reserveren en serveren wij een vast menu. Een reservering kunt u plaatsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 040 - 2505 381.

Bekijk hier de menukaart.

LOGO t genot Naast genieten van paardensport op het hoogste niveau kunt u tijdens Indoor Brabant ook genieten van diverse heerlijke gerechten, hapjes en drankjes van ’t Genot. Verspreid over het gehele evenement vindt u vele terrasjes, standjes en restaurants waar u van ons uitgebreide assortiment kunt genieten in telkens een andere ambiance.

BRABANTHAL
Lekkere trek terwijl u geniet van het programma in de hoofdpiste? Dan kunt u zonder ver te hoeven lopen terecht bij onze standjes direct onder de tribune. Hier verkopen we verse koffie of thee met een lekkere appelflap of andere zoete verleidingen en voor de hartige trek een broodje Unox of broodje bal. En zin om tijdens het programma of op weg naar huis nog wat te snoepen? Schep dan zelf een snoepzak vol met dropjes, winegums, pindarotsjes etc. bij onze onweerstaanbare snoepkraam.



Horecapunt Stoere BitesKEMPENHAL
Op weg naar de hoofdpiste kunt u genieten van warme broodjes hamburger, buikspek en pizza pulled chicken direct van de grill. Neem rustig plaats op ons terras of eet het broodje lekker vanuit het vuistje terwijl u een kijkje neemt bij de standjes rondom het cateringpunt. Wilt u toch liever even rustig genieten van een hapje en een drankje terwijl de paarden langs uw tafeltje galopperen? Steek dan het paardenpad over en kies een tafeltje uit op ons Tapas Terras. Onder het genot van een goed glas wijn of een speciaal biertje geniet u van de overheerlijke borrelhapjes, tapas en pinchos. Onze Barista staat klaar om een heerlijk kopje verse koffie, espresso of cappuccino van Smit & Dorlas voor u te maken.

Heeft u toch meer zin in een oer-Hollandse snelle hap? Dan hebben we een uitgebreid assortiment friet, snacks, poffertjes en ijs in de omloop naast de Kempenhal.





LOGO aan tafelHERTOGZAAL
Zin om met uw gezelschap gezellig te tafelen tijdens Indoor Brabant? Wij nodigen u graag uit om te komen genieten van een uitgebreid lunch- of dinerbuffet voor een vaste lage prijs in de Hertogzaal. U heeft ruime keuze uit heerlijke gerechten welke ter plaatse vers voor u bereid worden door onze getalenteerde koks.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u tussen 12.00 tot 15.00 uur onbeperkt genieten van een uitgebreid lunchbuffet met overheerlijke hapjes en verse sappen voor slechts zes munten.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u tussen 17.00 tot 20.00 uur terecht in het restaurant voor een onbeperkt dinerbuffet met live cooking voor slechts acht munten.




koffiebus Smith dorlasLANGSTRAATHAL
Al jaren een trekpleister tijdens Indoor Brabant; het terras direct aan de losrijpiste in de Langstraathal. Onder het genot van een heerlijk kopje Smit & Dorlas koffie en een Bossche Bol ziet u de ruiters op een steenworp afstand zich voorbereiden op de wedstrijd in de hoofdpiste. Onze Barista bereidt met alle liefde een heerlijke cappuccino voor u vanuit de inmiddels beroemde gele Ollerton Koffiebus van Smit & Dorlas.




DIEZEHAL
Midden in het promodorp tussen de gezellige winkeltjes van Indoor Brabant vindt u in de Diezehal een uitgebreid assortiment aan verrassende panini’s belegd met ham en kaas, Indiase kip of Caprese. Naast deze heerlijke Panini’s kunt u hier ook genieten van een overheerlijke kom warme soep.

PEELHAL
U hoeft niets te missen van de spring- en dressuursport op nationaal niveau in de tweede wedstrijdpiste. Direct aan de piste hebben we een hippe bar geplaatst waar u terecht kan voor verschillende drankjes en borrelhapjes.

Bord Samen Genieten


In de aangrenzende Avenue bij de Peelhal bieden wij een overvloed aan lekkernijen om van te smullen. U kunt hier genieten van diverse warme gerechten zoals broodje beenham, saté, friet, diverse snacks en pizza’s of koude sandwiches vers belegd met carpaccio en truffelcrème, ciabatta tomaat mozzarella, focaccia zalm en tonijnsalade of een triangel broodje gezond. Nog een plaatsje over voor een toetje? U vindt hier ambachtelijk Italiaans schepijs, smoothies en vers fruit.

Bord Vlaamse Frieten


BAVARIA PLEIN
Een bezoek aan Indoor Brabant is een feest dus laten we dit dan ook feestelijk afsluiten! Op het Bavaria Plein kunt u op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond genieten van een fris getapt Bavaria biertje of wijntje en dansen op de klanken van DJ Stephan. Vrijdag- en zaterdagavond is het feest compleet met live piano’s! Twee pianisten en een drummer spelen alle liedjes die u wilt horen. Het feest gaat tot in de kleine uurtjes door.